Silvestrovská masová směs

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
593 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
36 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kýtu i svíčkovou nakrájíme na nudličky, slaninu na kostičky, párky na kolečka, okurky a kapie na slabé proužky.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme sádlo, přisypeme kostičky slaniny a lehce orestujeme. Jakmile slanina pustí tuk, vsypeme do pánve obě masa, zamícháme a opékáme asi 3 minuty. Nyní přidáme párky, okurky a kapie, promícháme a podusíme asi 5 minut. Ochutíme solí, pepřem, worcesterem a hořčicí. Podusíme ještě minutku a stáhneme z ohně.
  • 3
    Podáváme s opečenými plátky bílé veky a zdobíme kroužky cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.