Silvestrovský ovar
140 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžičkaSůl
- 4kusyPepř černý celý
- 500gramůVepřová kýta
- 300gramůCeler bulvový
- 2kusyNové koření celé
- 2stroužkyČesnek
- 4kusyVepřový jazyk
- 500gramůVepřová plec
- 150gramůMrkev kořen
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1169 kcal
Bílkoviny
85 g
Tuky
87 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso i jazyky pečlivě omyjeme horkou vodou a vložíme do hrnce s vařící vodou. Přidáme koření a osolíme. Vaříme na mírnějším ohni.
- 2Asi po 30 minutách přidáme k masu očištěnou na kousky nakrájenou zeleninu, oloupanou cibuli a česnek.
- 3Když je maso měkké, vyjmeme je z vývaru a dáme vychladnout. Potom maso krájíme na plátky, dáme do menšího kastrolu a přidáme trochu vývaru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.