Silvestrovský ovar

140 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1169 kcal
Bílkoviny
85 g
Tuky
87 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso i jazyky pečlivě omyjeme horkou vodou a vložíme do hrnce s vařící vodou. Přidáme koření a osolíme. Vaříme na mírnějším ohni.
  • 2
    Asi po 30 minutách přidáme k masu očištěnou na kousky nakrájenou zeleninu, oloupanou cibuli a česnek.
  • 3
    Když je maso měkké, vyjmeme je z vývaru a dáme vychladnout. Potom maso krájíme na plátky, dáme do menšího kastrolu a přidáme trochu vývaru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.