Široké nudle s krůtím masem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
7 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
571 mg
Cukr
848 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Krůtí maso nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno, petrželku posekáme. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, osmahneme, přilijeme smetanu, provaříme, přidáme kousky gorgonzoly a necháme roztavit, čímž omáčku zahustíme. Podle chuti osolíme a opepříme. Přidáme kousky masa, prohřejeme a odstavíme. Těstoviny upravíme na talíře, přelijeme omáčkou s masem, posypeme petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.