Široké nudle s pórkovým krémem a houbami

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
779 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
43 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
997 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nudle uvaříme dle návodu, scedíme.
  • 2
    Mezitím pórek a žampióny očistíme, nakrájíme na plátky, vložíme na rozpálený olej v pánvi, restujeme 10 minut. Poté přilijeme zeleninový vývar, opepříme, přidáme kardamom, zázvor, dle chuti osolíme. Vše rozmixujeme ručním šlehačem, na závěr vmícháme jogurt a pouze ohřejeme, již nevaříme.
  • 3
    Scezené nudle rozdělíme na talíře, servírujeme s houbovým krémem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.