Šiš-čevab (ražniči)

110 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
25 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté jehněčí maso (více tučné) nakrájíme na větší kousky a cibuli pokrájíme na kolečka.
  • 2
    Maso osolíme, opepříme a střídavě s cibulí napichujeme na špejle tak, že začneme a končíme masem.
  • 3
    Špejle s masem vložíme do hrnce a zalijeme je vodou jen do poloviny.
  • 4
    Přidáme k němu jemně nastrouhanou mrkev, zrnka pepře, pokrájenou celerovou a petrželovou nať a dusíme pod pokličkou do měkka.
  • 5
    Hotový šiš-čevab posypeme pálivou paprikou a podáváme s omáčkou, ve které se vařily.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.