Skopová kýta na česneku

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
538 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
43 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopovou kýtu vykostíme, prošpikujeme česnekem, povrch potřeme drceným česnekem se solí.
  • 2
    Maso dáme na osmaženou cibuli a rychle smažíme na tuku po obou stranách, přilijeme vodu, přidáme pepř, nové koření, pečeme pod poklicí za občasného podlévání. Měkké maso vyndáme a pokrájíme na plátky, šťávu přecedíme. Přisolíme podle chuti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.