Skopová kýta podle bači

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
829 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
56 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme, naložíme přes noc do mléka. Maso opláchneme, osušíme potřeme solí a prošpikujeme slaninou.
  • 2
    Sádlo a slaninu rozpálíme, osmažíme na nich veškerou zeleninu i cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme koření a maso. Přiklopíme poklicí a za stálého podlévání dusíme doměkka. Před koncem dáme vysmahnout do trouby. Hotové maso vyndáme, nakrájíme, do šťávy zavaříme smetanu s rozkvedlanou moukou. Dobře provaříme, naředíme vodou podle potřeby a prolisujeme na maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.