Skopová pečínka

70 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
663 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
57 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle a v malé misce smícháme spolu se solí a pepřem.
  • 2
    Z masa odstraníme blány, umyjeme, nakrájíme na větší plátky, které potřeme připravenou česnekovou směsi. Rozložíme je na pracovní plochu a pod potravinářskou fólii po obou stranách naklepeme. Zlehka obalíme v mouce a v pánvi na rozpáleném oleji zprudka opečeme.
  • 3
    Opečené maso pokládáme na jinou pánev, přidáme oloupanou a drobně nakrájenou cibuli, poprášíme mletou paprikou, zalijeme vodou, přikryjeme poklici a na mírném ohni dusíme doměkka, aby se vyvařila všechna voda.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.