Skopová pečínka
70 min.
Ingredience
- 1kilogramSkopové maso přední
- 3kusyCibule
- 60gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2stroužkyČesnek
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 4decilitryVoda pitná
- 1decilitrOlej slunečnicový
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
663 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
57 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Česnek oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle a v malé misce smícháme spolu se solí a pepřem.
- 2Z masa odstraníme blány, umyjeme, nakrájíme na větší plátky, které potřeme připravenou česnekovou směsi. Rozložíme je na pracovní plochu a pod potravinářskou fólii po obou stranách naklepeme. Zlehka obalíme v mouce a v pánvi na rozpáleném oleji zprudka opečeme.
- 3Opečené maso pokládáme na jinou pánev, přidáme oloupanou a drobně nakrájenou cibuli, poprášíme mletou paprikou, zalijeme vodou, přikryjeme poklici a na mírném ohni dusíme doměkka, aby se vyvařila všechna voda.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.