Skopová plec dušená s bramborem

80 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
584 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
44 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso odblaníme, očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, očištěné a omyté brambory na plátky.
  • 2
    Maso nasypeme do hrnce, osolíme, opepříme, zalijeme vodou tak, aby bylo akorát zakryté, přidáme kostku masoxu a podusíme. Mezitím v pánvi rozpálíme olej, přisypeme cibuli, orestujeme a přidáme k masu i s olejem. Čtvrt hodinky před koncem dušení přisypeme brambory, hustotu upravíme vodou, ochutíme drceným kmínem a dodusíme.
  • 3
    Podáváme v hlubokých talířích s polévkovou lžící.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.