Skopová plec po indicku

65 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
902 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
78 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
11 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a podlijeme kyselým mlékem. Oloupanou cibuli, česnek a očištěné papriky jemně nasekáme. Koření a mák roztlučeme v hmoždíři.
  • 2
    Maso vyjmeme z mléka, osolíme a opečeme ze všech stran na oleji.
  • 3
    Zeleninu, mák, koření a kokos smícháme, polijeme mlékem, přilijeme k měkkému masu a dusíme asi 30 minut.
  • 4
    Před podáváním přidáme do pokrmu citronovou šťávu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.