Skopová plec s bramborem
95 min.
Ingredience
- 600gramůSkopová plec
- 80gramůCibule
- 1,2kilogramyBrambory
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 600mililitrůVývar z hovězích kostí
- 60gramůTuk
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
605 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
43 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
678 mg
Postup přípravy
- 1Plec kuchyňsky upravíme osolíme, opepříme, vložíme do hrnce, přelijeme vývarem a pod pokličkou dusíme, občas přeléváme vypečenou šťávou (podle potřeby dolijeme vodu). Na tuku osmažíme kolečka
- 2cibule dozlatova a dáme i s tukem k masu. Přidáme k němu kostky brambor a dusíme doměkka.
- 3Šťávu vydusíme na tuk - nezahušťujeme.
- 4Podáváme na horkém taliři: porci masa, brambor a cibule.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.