Skopová plec s bramborem

95 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
605 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
43 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
678 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plec kuchyňsky upravíme osolíme, opepříme, vložíme do hrnce, přelijeme vývarem a pod pokličkou dusíme, občas přeléváme vypečenou šťávou (podle potřeby dolijeme vodu). Na tuku osmažíme kolečka
  • 2
    cibule dozlatova a dáme i s tukem k masu. Přidáme k němu kostky brambor a dusíme doměkka.
  • 3
    Šťávu vydusíme na tuk - nezahušťujeme.
  • 4
    Podáváme na horkém taliři: porci masa, brambor a cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.