Skopová žebírka Ararat

45 min.
Ruská federace
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
41 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omytého skopového hřbetu nakrájíme 4 žebírka, osolíme je a opepříme. Maso opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji a přendáme na nahřátou mísu.
  • 2
    Do pánve s olejem po opékání přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a na čtvrtky nakrájená rajčata. Vše krátce podusíme.
  • 3
    Směsí přelijeme žebírka a posypeme nasekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.