Skopová žebírka Ararat
45 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 900gramůSkopový hřbet
- 4lžíceOlej stolní
- 6kusůRajčata
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4stroužkyČesnek
- 1lžíceKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
41 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Z omytého skopového hřbetu nakrájíme 4 žebírka, osolíme je a opepříme. Maso opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji a přendáme na nahřátou mísu.
- 2Do pánve s olejem po opékání přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a na čtvrtky nakrájená rajčata. Vše krátce podusíme.
- 3Směsí přelijeme žebírka a posypeme nasekaným koprem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.