Skopová žebírka na česneku
27 min.
Ingredience
- 600gramůSkopová žebra
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyKmín drcený
- 1lžičkaRozmarýn čerstvý
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 400gramůBramborová kaše
- 600mililitrůSalát okurkový
- 8stroužkůČesnek
- 15gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
575 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
34 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso od kosti nařízneme, naklepeme, osolíme, posypeme rozmarýnem, kmínem a potřeme prolisovaným česnekem. Na pánvi rozpálíme olej a žebírka na něm zprudka osmažíme po obou stranách. Porce upravíme na talíře, doplníme bramborovou kaší, posypeme posekanou petrželkou.
- 2Můžeme podávat s okurkovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.