Skopová žebra s cibulovou kaší

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
862 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
63 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a omytá žebírka lehce naklepeme, osolíme, opepříme a okořeníme muškátem. Maso upečeme po obou stranách na polovině másla.
  • 2
    Oloupanou cibuli povaříme v malém množství vody doměkka a prolisujeme.
  • 3
    Ze zbylého másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku, přidáme cibulovou kaši, žloutky, vmícháme smetanu a vše podusíme.
  • 4
    Pečená žebra urovnáme na tukem vymazanou zapékací mísu, potřeme je cibulovou kaší a posypeme trochou strouhanky a nastrouhaným sýrem.
  • 5
    Pokrm krátce zapečeme v troubě.
  • 6
    Podáváme s dušenou rýží a se zbylou cibulovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.