Skopové dušené v kapustě
125 min.
Ingredience
- 1kusKapusta hlávková
- 150gramůKlobása uzená
- 600gramůSkopové maso přední
- 5špetekPepř černý mletý
- 60gramůSlanina vepřová
- 1lžičkaSůl
- 1kusCibule
- 4stroužkyČesnek
- 1hrnekMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
827 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
49 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Nakrájíme na kostičky slaninu a rozškvaříme.
- 2Odblaníme a zbavíme maso loje, nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce. Maso prudce opečeme.
- 3Vedle masa osmahneme najemno nakrájenou cibuli, podlijeme a dusíme do poloměkka.
- 4Potom přidáme očištěnou, spařenou a na větší nudličky nakrájenou kapustu, česnek utřený se solí a necháme dodusit.
- 5Oloupeme klobásu, nakrájíme na kolečka a přidáme ke směsi. Dle chuti osolíme, opepříme a krátce povaříme.
- 6Podáváme s pečivem nebo chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.