Skopové dušené v kapustě

125 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
827 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
49 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme na kostičky slaninu a rozškvaříme.
  • 2
    Odblaníme a zbavíme maso loje, nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce. Maso prudce opečeme.
  • 3
    Vedle masa osmahneme najemno nakrájenou cibuli, podlijeme a dusíme do poloměkka.
  • 4
    Potom přidáme očištěnou, spařenou a na větší nudličky nakrájenou kapustu, česnek utřený se solí a necháme dodusit.
  • 5
    Oloupeme klobásu, nakrájíme na kolečka a přidáme ke směsi. Dle chuti osolíme, opepříme a krátce povaříme.
  • 6
    Podáváme s pečivem nebo chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.