Skopové janija

110 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
879 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
71 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové omyté maso nakrájíme na kostky, vložíme do hrnce, přidáme pokrájenou papriku na malé proužky. Zalijeme vodou a vaříme do změknutí masa. K měkkému masu vložíme dobře propláchnutou rýži.
  • 2
    Cibuli nadrobno pokrájíme, orestujeme na oleji dorůžova a přidáme
  • 3
    k masu, vše osolíme, opepříme a vaříme do změknutí rýže.
  • 4
    Janija je uvařená, když je maso s rýží měkké a voda se vydusila.
  • 5
    Dochutíme rozetřeným česnekem a podáváme s bílým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.