Skopové kotlety na víně se sýrem

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
654 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
39 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety od kosti trochu nařízneme, naklepeme, osolíme, opaprikujeme, zprudka osmažíme na rozpáleném oleji po obou stranách. Maso na chvíli vyndáme, na oleji osmahneme cibuli, podlijeme červeným vínem, zahustíme strouhankou, podle potřeby naředíme vodou, vmícháme hořčici a 20 minut povaříme. Porce masa vrátíme do šťávy a prohřejeme. Na talířích porce masa posypeme strouhaným sýrem.
  • 2
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.