Skopové kotlety na víně se sýrem
65 min.
Ingredience
- 600gramůSkopové kotlety
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 40mililitrůOlej rostlinný
- 150mililitrůVíno červené
- 40gramůStrouhanka
- 400gramůBrambory vařené
- 100gramůCibule
- 1lžíceHořčice
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
654 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
39 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Kotlety od kosti trochu nařízneme, naklepeme, osolíme, opaprikujeme, zprudka osmažíme na rozpáleném oleji po obou stranách. Maso na chvíli vyndáme, na oleji osmahneme cibuli, podlijeme červeným vínem, zahustíme strouhankou, podle potřeby naředíme vodou, vmícháme hořčici a 20 minut povaříme. Porce masa vrátíme do šťávy a prohřejeme. Na talířích porce masa posypeme strouhaným sýrem.
- 2Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.