Skopové kotlety s klobásou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
751 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
64 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
922 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na hranolky a rozškvaříme. Přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a na hranolky nakrájenou, oloupanou klobásu. Vše osmažíme.
  • 2
    Očištěné a omyté skopové kotlety lehce naklepeme, osolíme a potřeme utřeným česnekem. Maso opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji.
  • 3
    Kotlety upravíme na nahřáté talíře, poklademe klobásovou směsí a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.