Skopové kotlety s klobásou
40 min.
Ingredience
- 600gramůSkopové kotlety
- 60gramůSlanina vepřová
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 2kusyCibule
- 100gramůKlobása Dunajská
- 2stroužkyČesnek
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
751 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
64 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
922 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Slaninu nakrájíme na hranolky a rozškvaříme. Přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a na hranolky nakrájenou, oloupanou klobásu. Vše osmažíme.
- 2Očištěné a omyté skopové kotlety lehce naklepeme, osolíme a potřeme utřeným česnekem. Maso opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji.
- 3Kotlety upravíme na nahřáté talíře, poklademe klobásovou směsí a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.