Skopové ledvinky na jehle
55 min.
Ingredience
- 100gramůMáslo čerstvé
- 2lžičkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 40gramůStrouhanka
- 4krajíceChléb konzumní
- 600gramůSkopové ledvinky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
505 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
26 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
280 mg
Cukr
431 mg
Postup přípravy
- 1Ledvinky odblaníme, potřeme máslem, osolíme, opepříme a podélně rozřízneme, ale nedořízneme úplně. Jen aby se otevřely. Obalíme lehce ve strouhance, napíchneme na jehlu a pomalu grilujeme. Občas pootočíme, aby se ledvinky ogrilovaly ze všech stran. V průběhu grilování hojně potíráme máslem.
- 2Podáváme s chlebem a pikantními studenými omáčkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.