Skopové maso na česneku

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
524 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
31 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso (vybíráme maso bez kostí) opláchneme, okrájíme všechen lůj a maso nakrájíme na plátky, lehce je naklepeme, osolíme a opepříme. V tlakovém hrnci na oleji osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka a nastrouhaný česnek. Poté do hrnce vložíme maso, lehce orestujeme, k masu přidáme chleba nakrájený na kousky a vše zalijeme vodou. Hrnec uzavřeme a dusíme zhruba tři čtvrti hodiny. Poté hrnce odstavíme a necháme vychladnout. Zkusíme, zda je maso měkké a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.