Skopové maso po irsku

60 min.
Irsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
763 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
52 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
8 g
Vápník
401 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli nakrájenou na kroužky a podusíme ji.
  • 2
    Omyté maso nakrájíme na kostky a osmahneme na cibuli - nesmí zhnědnout. Osolíme, opepříme a mírně podlité dusíme do poloměkka.
  • 3
    Brambory nakrájíme na kostky a přidáme k masu. Po 10 minutách přidáme nakrájenou kapustu (nebo zelí), osolíme a podle potřeby podlijeme.
  • 4
    Když jsou brambory měkké, pokrm promícháme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.