Skopové maso po irsku
60 min.
Ingredience
- 1šálekVývar z hovězích kostí
- 750gramůSkopové maso přední
- 1lžíceSádlo škvařené
- 1kusKapusta hlávková
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500gramůBrambory
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
763 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
52 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
8 g
Vápník
401 mg
Postup přípravy
- 1V kastrole rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli nakrájenou na kroužky a podusíme ji.
- 2Omyté maso nakrájíme na kostky a osmahneme na cibuli - nesmí zhnědnout. Osolíme, opepříme a mírně podlité dusíme do poloměkka.
- 3Brambory nakrájíme na kostky a přidáme k masu. Po 10 minutách přidáme nakrájenou kapustu (nebo zelí), osolíme a podle potřeby podlijeme.
- 4Když jsou brambory měkké, pokrm promícháme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.