Skopové maso s cibulí a mrkví

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
726 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
68 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na menší kousky a osolíme. Oloupanou cibuli nadrobno nasekáme a oloupanou mrkev nastrouháme.
  • 2
    V kastrole rozehřejeme sádlo a dusíme na něm maso s cibulí a mrkví. Když je maso zpola měkké, přidáme bobkový list, tymián, pepř a dodusíme doměkka. Podle potřeby podlijeme trochou vody.
  • 3
    Měkké maso zaprášíme moukou, opražíme, zalijeme vodou a povaříme.
  • 4
    Nakonec pokrm okyselíme octem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.