Skopové maso s fazolemi

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
19 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
12 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omytého masa seřízneme lůj a kýtu (nebo plec) potřeme česnekem, jemně utřeným se solí. Lůj rozškvaříme, maso na něm po všech stranách opečeme.
  • 2
    Vedle masa osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme pepř, podlijeme vodou a maso dusíme do měkka.
  • 3
    Zvlášť uvaříme předem namočené fazole a scedíme je.
  • 4
    K měkkému masu přidáme rajčatový protlak, podle potřeby přilijeme horkou vodu a krátce povaříme.
  • 5
    Na talíře upravíme fazole, polijeme je šťávou z masa, navrch položíme porce skopové kýty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.