Skopové maso s kapustou a bramborami

80 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
717 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
49 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
9 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné maso omyjeme, vykostíme a nakrájíme na kostky. Z kostí uvaříme vývar.
  • 2
    Cibuli rozkrájenou na kroužky podusíme na másle, přisypeme k ní nakrájené maso, osolíme a chvilku podusíme bez podlévání. Později maso podlijeme vývarem z kostí.
  • 3
    Kapustu omyjeme, necháme okapat, nakrájíme na silnější proužky. Brambory nakrájíme na kostky a spolu s rozkrájenou kapustou přidáme k poloměkkému masu. Přilijeme trochu vývaru, opepříme dle potřeby přisolíme.
  • 4
    Pokrm necháme dusit přikrytý do té doby, než brambory změknou. Nesmějí být však rozvařené a pokrm nesmí být kašovitý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.