Skopové maso s majoránkovou omáčkou

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
719 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
54 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a očištěné maso vykostíme a rozkrájíme na kostky. Z kostí uvaříme vývar.
  • 2
    Cibuli s kořenovou zeleninou podusíme na půlce másla a následně v tomto základu opečeme rozkrájené maso. Přidáme česnek utřený se solí a majoránkou, podlijeme vývarem z kostí a dusíme do měkka.
  • 3
    Z druhé poloviny másla uděláme s moukou jíšku, zalijeme vývarem, rozšleháme a přilijeme k masu. Necháme 10 minut vařit. Do horké omáčky přidáme předvařené malé brambory.
  • 4
    Pokrm podáváme velmi horký a na vyhřátých talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.