Skopové mleté maso s vejci

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
29 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové maso osolíme, posypeme tymiánem, saturejkou, přidáme prolisovaný česnek, umeleme na masovém strojku. Nejlépe dvakrát. Maso vložíme do rozehřáté pánve a smažíme za stálého míchání asi 10 minut, dokud se maso nerozdrolí a mírně neorestuje. Nyní přisypeme nadrobno pokrájená rajčata, podusíme pár minut, vmícháme vejce, promícháme a necháme ztuhnout.
  • 2
    Hotový pokrm podáváme s chlebem. Můžeme posypat posekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.