Skopové mleté maso s vejci
50 min.
Ingredience
- 400gramůSkopové maso přední
- 400gramůRajčata
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyTymián čerstvý
- 2špetkySaturejka
- 3kusyVejce slepičí
- 4krajíceChléb konzumní
- 15gramůPetržel kudrnka
- 4stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
29 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Skopové maso osolíme, posypeme tymiánem, saturejkou, přidáme prolisovaný česnek, umeleme na masovém strojku. Nejlépe dvakrát. Maso vložíme do rozehřáté pánve a smažíme za stálého míchání asi 10 minut, dokud se maso nerozdrolí a mírně neorestuje. Nyní přisypeme nadrobno pokrájená rajčata, podusíme pár minut, vmícháme vejce, promícháme a necháme ztuhnout.
- 2Hotový pokrm podáváme s chlebem. Můžeme posypat posekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.