Skopové na česneku s cibulí
80 min.
Ingredience
- 300gramůCibule
- 800mililitrůVoda pitná
- 1000gramůSkopové maso přední
- 100gramůTuk
- 1gramPepř černý mletý
- 30gramůSůl
- 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 80gramůČesnek
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
34 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
799 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Skopové maso opláchneme a nakrájíme na kousky cca po 25g.
- 2Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a na tuku ji osmahneme dorůžova. Přidáme maso, mírně je osmahneme, zaprášíme prosátou moukou a znovu osmahneme. Zalijeme vodou, přidáme pepř, sůl, nastrouhaný česnek a pečlivě promícháme.
- 3Za občasného promíchání zvolna dusíme pod poklicí doměkka.
- 4Nakonec pokrm podle potřeby dosolíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.