Skopové na česneku s cibulí

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
34 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
799 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové maso opláchneme a nakrájíme na kousky cca po 25g.
  • 2
    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a na tuku ji osmahneme dorůžova. Přidáme maso, mírně je osmahneme, zaprášíme prosátou moukou a znovu osmahneme. Zalijeme vodou, přidáme pepř, sůl, nastrouhaný česnek a pečlivě promícháme.
  • 3
    Za občasného promíchání zvolna dusíme pod poklicí doměkka.
  • 4
    Nakonec pokrm podle potřeby dosolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.