Skopové na majoránce

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
46 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaníme maso, zbavíme přebytečného loje a omyjeme.
  • 2
    Uvaříme je ve slané vodě společně se zeleninou, cibulí, bobkovým listem a tymiánem.
  • 3
    Připravíme si z mouky a sádla světlou jíšku, zředíme ji procezeným vývarem z masa a ochutíme utřeným česnekem, pepřem a necháme dobře povařit.
  • 4
    Před koncem varu vložíme do omáčky na kostky nakrájené maso, rozemnutou majoránku, dle chuti přisolíme a chvíli povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.