Skopové na majoránce
110 min.

Ingredience
- 120gramůZelenina kořenová
- 1kusBobkový list
- 40gramůSádlo škvařené
- 600gramůSkopové maso přední
- 1špetkaTymián sušený
- 1kusCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 2stroužkyČesnek
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaMajoránka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
46 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Odblaníme maso, zbavíme přebytečného loje a omyjeme.
- 2Uvaříme je ve slané vodě společně se zeleninou, cibulí, bobkovým listem a tymiánem.
- 3Připravíme si z mouky a sádla světlou jíšku, zředíme ji procezeným vývarem z masa a ochutíme utřeným česnekem, pepřem a necháme dobře povařit.
- 4Před koncem varu vložíme do omáčky na kostky nakrájené maso, rozemnutou majoránku, dle chuti přisolíme a chvíli povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.