Skopové po řecku

110 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
403 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
32 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté skopové maso nakrájíme na kostky a spolu s oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí osmažíme na oleji. Přidáme rozetřený česnek, poprášíme hladkou moukou, zalijeme vínem a rozmícháme. Přidáme rajčatový protlak, osolíme, okořeníme a zprudka přivedeme k varu. Dále dusíme zvolna pod pokličkou.
  • 2
    Během dušení maso občas zamícháme a podle potřeby podlijeme vodou. Před podáváním vyjmeme celé koření.
  • 3
    Vhodnou přílohou je dušená rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.