Skopové po staročesku

115 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
631 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
52 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme. Maso očistíme, pokrájené na kostky vložíme do vařící osolené vody se zeleninou, čtvrtinou dávky cibule, celým pepřem, česnekem a vaříme do měkka. Na másle zpěníme zbylou cibuli, zaprášíme moukou, zalijeme studeným vývarem, rozšleháme a přivedeme do varu.
  • 2
    Dochutíme drceným česnekem, majoránkou, muškátovým květem a opět povaříme. Omáčku přecedíme, vrátíme uvařené maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.