Skopové s kedlubnami a bramborem

130 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
602 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
36 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme.
  • 2
    Osmahneme ho 15 minut na rozpáleném oleji.
  • 3
    Přidáme pokrájenou cibuli, mrkev a svazek bylin.
  • 4
    Přilijeme vývar, osolíme, opepříme.
  • 5
    Přiklopené dusíme 90 minut.
  • 6
    Brambory uvaříme v osolené vodě.
  • 7
    Kedlubny oloupeme a uvaříme ve vodě s cukrem a máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.