Skopové zapečené v jogurtu

130 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
701 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
51 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na menší kousky a společně je orestujeme na olivovém oleji s drobně pokrájenou jarní cibulkou.
  • 2
    Maso osolíme, opepříme, podlijeme 1,5 dl vody, zakryjeme pokličkou a dusíme do změknutí.
  • 3
    Podušené maso dáme do zapékací mísy a zalijeme bílým jogurtem do kterého jsme rozmíchali prolisovaný česnek. Maso zapečeme v troubě při 200°C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.