Skopové ze skotska

120 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
521 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
46 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
222 mg
Cukr
30 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme, omyjeme, osolíme, opepříme a necháme chvilku odležet. Potom na tuku zprudka osmažíme po všech stranách. Zakryjeme pokličkou a dále dusíme 30 minut. Hotové maso vyndáme a necháme na teplém místě 1 hodinu odpočinout. Šťávu zředíme trochou vývaru, přecedíme a podle potřeby osolíme, přidáme podušený česnek. Vhodným doplňkem je čerstvé máslo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.