Skopový guláš s hřiby
75 min.

Ingredience
- 60dekagramůSkopová plec
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 15dekagramůCibule
- 1lžičkaKmín celý
- 5dekagramůSlanina vepřová
- 3stroužkyČesnek
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 500mililitrůVývar z hovězích kostí
- 15dekagramůHříbky čerstvé
- 400mililitrůVoda pitná
- 5dekagramůSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
637 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
57 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Plec očistíme, omyjeme, nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme.
- 2V hrnci rozehřejeme sádlo s nakrájenou slaninou, vložíme nasekanou cibuli, kmín, hřiby, papriku a mírně osmažíme.
- 3Přidáme maso, podlijeme, přidáme česnek a dusíme do změknutí. Mouku rozmíchanou s vodou nalijeme do šťávy a provaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.