Skopový hřbet na pivě

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
830 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
54 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
658 mg
Cukr
260 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykoštěné maso částečne zbavíme loje, osolíme, potřeme česnekem, zalijeme pivem a necháme 45 minut odležet.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej, okapané maso na něm opečeme ze všech stran. Poté ho vložíme do pekáčku, potřeme máslem, podlijeme trochou piva a pečeme v troubě 45 až 50 minut. Občas podléváme trochou piva a poléváme vypečeným tukem.
  • 3
    Upečené maso naporcujeme, podáváme s hořčicí, kyselými okurkami a chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.