Skopový hřbet na pivě
90 min.
Ingredience
- 1200gramůSkopový hřbet
- 1lžičkaSůl
- 100mililitrůHořčice
- 400mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 100gramůOkurky nakládané
- 350gramůChléb konzumní
- 10stroužkůČesnek
- 100mililitrůOlej olivový
- 40gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
830 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
54 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
658 mg
Cukr
260 mg
Postup přípravy
- 1Vykoštěné maso částečne zbavíme loje, osolíme, potřeme česnekem, zalijeme pivem a necháme 45 minut odležet.
- 2Na pánvi rozpálíme olej, okapané maso na něm opečeme ze všech stran. Poté ho vložíme do pekáčku, potřeme máslem, podlijeme trochou piva a pečeme v troubě 45 až 50 minut. Občas podléváme trochou piva a poléváme vypečeným tukem.
- 3Upečené maso naporcujeme, podáváme s hořčicí, kyselými okurkami a chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.