Skopový hřbet po pastevecku

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
776 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
43 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykostěné maso rozdělíme na 4 díly, potřeme utřeným česnekem, posypeme solí, pepřem a majoránkou, jednotlivé díly zavineme do ruličky, ovážeme provázkem a opečeme zprudka na rozpáleném sádle. Maso vložíme do pekáčku, podlijeme trochou vody a pečeme 25 minut. Dvě minuty před koncem pečené maso posypeme strouhaným sýrem a dopečeme.
  • 2
    Porce masa zbavíme provázků a podáváme s opečeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.