Skopový kotlíkový perkelt

85 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
745 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
61 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme, omyjeme, nakrájíme na větší kostky. Vložíme do kotlíku a osmažíme ve vlastní šťávě, vody dáváme málo. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, přilijeme trochu vína, zamícháme a přidáme k masu.
  • 2
    Vložíme zelí pokrájené na větší kusy, osolíme, opepříme a dusíme
  • 3
    v malém množství vody doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.