Skopový kotlíkový perkelt
85 min.
Ingredience
- 80dekagramůSkopové maso přední
- 40dekagramůZelí hlávkové bílé
- 2decilitryVíno červené
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 120gramůCibule
- 1stroužekČesnek
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 5dekagramůSádlo škvařené
- 200mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
745 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
61 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Maso očistíme, omyjeme, nakrájíme na větší kostky. Vložíme do kotlíku a osmažíme ve vlastní šťávě, vody dáváme málo. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, přilijeme trochu vína, zamícháme a přidáme k masu.
- 2Vložíme zelí pokrájené na větší kusy, osolíme, opepříme a dusíme
- 3v malém množství vody doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.