Skopový ovar
75 min.
Ingredience
- 600gramůSkopová plec
- 60gramůZelenina kořenová
- 1kilogramBrambory
- 40gramůCibule
- 4kusyNové koření celé
- 5gramůPepř černý celý
- 1kusBobkový list
- 5gramůSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
534 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
35 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
7 g
Cukr
432 mg
Postup přípravy
- 1Ve velkém hrnci uvedeme vodu k varu. Odleželé maso omyjeme, dáme do vařící vody, osolíme a pomalu vaříme. Před dovařením přidáme nakrájenou zeleninu, cibuli a veškeré koření. Hotové maso vyndáme, vývar přecedíme a vložíme na kolečka pokrájené brambory, které uvaříme doměkka.
- 2Vařené maso podáváme s vařenou zeleninou a bramborem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.