Skopový špíz s česnekem
90 min.
Ingredience
- 500gramůSkopová kýta
- 300gramůSlanina vepřová
- 300gramůCibule
- 4stroužkyČesnek
- 10gramůSůl
- 4gramyPepř černý mletý
- 150gramůHořčice
- 250gramůOkurky nakládané
- 300gramůChléb konzumní
- 40mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
607 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
41 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Skopové maso zbavíme blan, omyjeme, nakrájíme na plátečky, slaninu na kostky, cibuli na osminky, česnek prolisujeme. Maso naklepeme, osolíme, opepříme a pomažeme olejem. V pánvi osmažíme a bohatě potřeme česnekem. Na jehly napichujeme střídavě maso, slaninu a cibuli, grilujeme na venkovním grilu nebo pečeme doma ve vyhřáté troubě. Podáváme s hořčicí, kyselou okurkou a chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.