Skopový špíz s česnekem

90 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
607 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
41 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové maso zbavíme blan, omyjeme, nakrájíme na plátečky, slaninu na kostky, cibuli na osminky, česnek prolisujeme. Maso naklepeme, osolíme, opepříme a pomažeme olejem. V pánvi osmažíme a bohatě potřeme česnekem. Na jehly napichujeme střídavě maso, slaninu a cibuli, grilujeme na venkovním grilu nebo pečeme doma ve vyhřáté troubě. Podáváme s hořčicí, kyselou okurkou a chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.