Skotská polévka ze skopového masa

105 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
25 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté skopové maso zalijeme v hrnci studenou vodou, přidáme pepř a vaříme do poloměkka.
  • 2
    Potom k masu vsypeme propláchnuté krupky, promícháme a vaříme dál.
  • 3
    Když je maso téměř měkké, přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu, hrášek a vše uvaříme doměkka.
  • 4
    Měkké maso vyjmeme, vykostíme a nakrájíme na kousky. Vložíme zpět do polévky a přidáme nasekanou petrželku. Polévku dochutíme a podáváme horkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.