Skotská rybí polévka

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
11 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
483 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tresku očistíme a omyjeme. Z hlavy, ploutví a ocasu uvaříme 1l vývaru. Když je maso měkké, přidáme jarní cibulku, petrželku, pažitku, celý pepř a vše povaříme ještě 10 minut.
  • 2
    Vývar přecedíme a zahustíme jíškou připravenou z másla a hladké mouky. Dobře promícháme a chvíli povaříme.
  • 3
    Tresku nakrájenou na kousky vykostíme a v polévce povaříme 10 minut. Nakonec vmícháme kečup.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.