Sladkokyselé letní zelí

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
452 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
14 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
9 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné zelí nakrájíme na proužky, košťály odstraníme. Rajčata spaříme ve vroucí vodě, oloupeme, nakrájíme na kostky.
  • 2
    Oloupanou cibuli nadrobno nakrájíme a osmahneme na pánvi na olivovém oleji. Asi po 3 minutách přidáme zelí a rajčata, zakapeme octem, osladíme, osolíme a opepříme. Zvolna povaříme 4 minuty.
  • 3
    Toastový chléb nakrájíme na kostičky, spolu s prolisovaným česnekem osmahneme na 2 lžících oleje.
  • 4
    Salát podáváme posypaný česnekovými krutonky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.