Sladký bramborák

35 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
615 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
35 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
1 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a na jemném struhadle nastrouháme do mísy, kam rozklepneme celé vejce, přidáme sůl, pepř, přisypeme mouku, dobře promícháme a rozprostřeme na předem nahřátý a olejem vymaštěný plech, který vložíme do předehřáté trouby a pečeme dorůžova 20 minut.
  • 2
    Upečený bramborák ještě horký nakrájíme na porce, dáme na talíř, pokapeme medem, posypeme moučkovým cukrem a přiložíme tenký plátek másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.