Slaná buchta s masem a sýrem
125 min.
Ingredience
- 100mililitrůMléko polotučné
- 1kusVejce slepičí
- 1lžičkaOlej slunečnicový
- 100gramůBrambory
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 0,5lžičkaCukr krupice
- 1lžičkaOregano sušené
- 350gramůMouka polohrubá
- 1lžičkaDroždí sušené
- 150gramůUzené maso vařené
- 90gramůSýr Eidam cihla 30%
- 1kusCibule
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
518 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
23 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Brambory klasicky uvaříme a poté na jemno nastrouháme. Vlažné mléko, vejce, olej, nastrouhané uvařené brambory, sůl, cukr, oregano, mouku, droždí a jednu malou cibuli nakrájenou na jemno, dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Před dokončením hnětení přidáme na kostičky nakrájené maso a nastrouhaný sýr. Po ukončení programu si vychutnáme vynikající buchtu s masem a sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.