Slaná buchta s masem a sýrem

125 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
518 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
23 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory klasicky uvaříme a poté na jemno nastrouháme. Vlažné mléko, vejce, olej, nastrouhané uvařené brambory, sůl, cukr, oregano, mouku, droždí a jednu malou cibuli nakrájenou na jemno, dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Před dokončením hnětení přidáme na kostičky nakrájené maso a nastrouhaný sýr. Po ukončení programu si vychutnáme vynikající buchtu s masem a sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.