Slaninové suflé

50 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
188 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
14 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
399 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180 °C nebo na stupeň 4.
  • 2
    Nádobu na suflé vymažeme olejem.
  • 3
    V misce smícháme tvarohový sýr cottage, nastrouhaný čedar a cuketu, jemně nasekaný česnek a vařenou a na kousky nakrájenou BBB slaninu. Podle chuti osolíme a opepříme. V další misce šleháme 3-5 minut vaječné bílky, dokud nevzikne hustá pěna. Bílky opatrně vmícháme do sýrové směsi.
  • 4
    Směs nalijeme do nádoby na suflé a rovnoměrně rozprostřeme. Pečeme asi 30-40 minut, dokud se vše nepropeče (když doprostřed zasuneme nůž, měli bychom ho vytáhnout čistý).

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.