Slaný anglický koláč
65 min.
Ingredience
- 100gramůAnglická slanina
- 1špetkaSůl
- 1lžíceMajolka
- 1stroužekČesnek
- 200gramůSýr Eidam cihla 30%
- 100gramůRajčata Cherry
- 100gramůŠunka dušená
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500gramůFazole bílé
- 3kusyVejce slepičí
- 500gramůListové těsto
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2667 kcal
Bílkoviny
129 g
Tuky
133 g
Sacharidy
246 g
Vláknina
42 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Rozválíme na tenký plát těsto, který vložíme do zapékací formy.
- 2Propícháme dno vidličkou, formu vyplníme suchými nevařenými fazolemi a dáme na 15 minut předpéct do trouby.
- 3Koláč si tak udrží tvar.
- 4Po upečení vyndáme a odstraníme fazole.
- 5V misce smícháme rozšlehaná vejce, sůl, pepř, majonézu a česnek.
- 6Promícháme a vlijeme na těsto.
- 7Po celém povrchu rozložíme ostatní suroviny nakrájené na kousky a dozlatova pečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.