Slaný koláč se špenátem, vejci a sýrem
26 min.
Ingredience
- 250gramůŠpenát listový čerstvý
- 250gramůSýr Ricotta
- 180gramůCibulka jarní
- 15gramůBazalka
- 130gramůRajčata sušená sterilovaná
- 2kusyKorpus na pizzu
- 6kusůVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
22 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Špenát přelijeme vroucí vodou, dobře vymačkáme a nasekáme na hrubší kusy. Bazalku a cibulku nasekáme, ricottu rozdrolíme. V míse smícháme sýr, špenát, bazalku, rajčata a cibulku. Směsí potřeme korpusy na pizzu, navrch každého rozklepneme tři vejce, osolíme a opepříme.
- 2Pečeme při 230°C 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.