Slávky ve šťávě

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
14 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
281 mg
Cukr
543 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slávky důkladně očistíme kartáčem, propereme několikrát v čisté vodě a propláchneme.
  • 2
    V hrnci na rozehřátém oleji zpěníme pokrájený česnek (musíme dát pozor, aby nezhnědnul), přidáme drobně pokrájenou petrželku s pepřem, pak hned přiložíme slávky a zakryjeme pokličkou.
  • 3
    Když se slávky za chviličku otevřou, přilijeme víno, osolíme a pod pokličkou chvilku povaříme.
  • 4
    Slávky servírujeme se šťávou, ve které se vařily, a s bílým chlebem.
  • 6

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.