Slavnostní kotlety

35 min.
Evropa
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
577 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
34 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
655 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme, osušíme, u kosti nařízneme, trochu osolíme a okmínujeme. Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek na plátky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, cibuli s česnekem lehce osmažíme a vyndáme. Do pánve vložíme kotlety a smažíme z každé strany asi 4 minuty. Kotlety vyjmeme, opepříme a na zbylém másle v pánvi usmažíme 5 volských ok z vajec.
  • 3
    Na talíře rozdělíme kotlety, na každou položíme jedno volské oko, porci kolem dokola obložíme smaženou cibulí a česnekem. Vše polijeme trochou vodky a koňaku. Při podávání zapálíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.