Slavnostní maďarský salát

45 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
183 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
15 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory nakrájíme na kostičky a uvaříme v osolené vodě. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme, vložíme do mísy. Přidáme nakrájené kyselé okurky, rajčata, papriky, slité vychladlé brambory, sterilované fazolky. Nakonec natrháme na menší kusy hlávkový salát, pár listů ponecháme na ozdobení. Suroviny v míse promícháme, osolíme, opepříme a přidáme tatarskou omáčku. Salát přendáme do servírovací mísy, ozdobíme kolečky citronu, listy hlávkového salátu a snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.